Electrificatie - Automatisatie

Onder automatisatie verstaan wij een klantgerichte oplossing om het bedienen van verschillende toepassingen in woningen, winkels en veranda’s gebruiksvriendelijk te maken.

Bestaande Rolluiken

Bestaande rolluiken

De bestaande houten of metalen as wordt vervangen door geprofileerde metalen as met ingebouwde buismotor Somfy. De nieuwe as wordt gedragen door motorsteun en kogellager. Het blad en de geleiders kunnen meestal behouden blijven. Bediening met schakelaar of afstandsbediening - mogelijkheid van groepsbediening met klok. Voor geavanceerde toepassingen maken wij gebruik van NIKO home control dat ons toelaat alle mogelijke toepassingen en scenario’s ten uitvoer te brengen. In de volledige context kunnen rolluikkasten onderaan ook voorzien worden van ingebouwde spots (halogeen of LED).

FAAC D600

Bestaande Kantelpoorten En Sectionale Poort

Elektromechanische aandrijving Type FAAC D600 – 700 of 1000 voor buitendraaiende kantelpoorten en sectionaalpoorten.

Deze motor heeft een: FAAC 550

Bestaande Binnen De Gevel Draaiende Poort

Elektromechanische aandrijving Type FAAC 550 voor binnenblijvende kantelpoorten.

Deze motor heeft een: Dubbele poort

Dubbele Schuifpoorten

Twee aandrijvingen D600 of D1000 naargelang het gewicht van de poortvleugels worden aan weerszijden van de poorten geplaatst. Er wordt een beveiliging voorzien zodat slechts 1 poortvleugel tegelijk kan geopend worden.

FAAC 746

Schuifhekken Vrijdragend Of Op Rail

Elektromechanische aandrijving type FAAC 746 voor schuifhek van max 600 kg. Een tandwiel ingrijpend in een kunststoffen tandlat verzekert een soepele en geruisarme loop van het hekken. Motorreductor werkend in oliebad. Ingebouwde sturing met encoder voor regeling gedeeltelijke opening, obstakeldetectie en beheer vertraging. Anti-inklemmingsbeveiliging dmv verstelbare koppeling in oliebad. Zelfblokkering, dit maakt een elektrisch slot overbodig. Magnetische eindschakelaars.

Parlofonie en videofonie

Dubbel Opendraaiend Hekken

Elektro-hydraulische aandrijvingen met elektronische digitale programmeerbare sturingskast voor aansluiting van verschillende veiligheden en bedieningen. Een ingebouwd zend/ontvangstsysteem op 866 Mhz zorgt voor de bediening op afstand. Aangepaste parlofonie en videofonie mogelijk.

Bovengrondse aandrijving FAAC 422

Houten poort Ijzeren hek met pantograaf Detail scharnier

Ondergrondse aandrijving FAAC 750

Een dubbelwerkende hydraulische cilinder met verticale aandrijfas wordt gemonteerd op een 3 zijdige regelbare grondplaat (eigen produktie). Deze wordt bevestigd op betonconsole met chemische verankering juist onder draaipunt van het hekken. Een beschermbak met INOX afdekplaat wordt over de cilinder geplaatst. De hydraulische pompen met de elektronische sturing worden in een polyester kast in de onmiddellijke nabijheid van het hekken geplaatst en verbonden met cu leidingen met de cilinder.

Voorzieningen voor plaatsing nieuw hek: Betonfundering te gieten op 18 cm onder vloerpas, draaipunt hek op minimum 7 cm van stijl, buis diameter 60 mm onder oprit voor elektrische en hydraulische leidingen.

Houten poort Beschermbak Detail montage Houten poort