Sectionaalpoorten

Algemeen

Het poortblad is opgebouwd uit dubbelwandige stalen panelen met een isolatie in PU van 40mm dikte. Er is keuze uit 3 stalen oppervlakken: Woodgrain, Silkgrain en Decograin met verschillende profileringen: small, medium en large.

Foto poort Foto poort

Standaardkleur wit of gelakt in alle RAL kleuren.

Er zijn 6 Decograin oppervlakken met houtimitatie. Alle uitvoeringen zijn beschikbaar in manuele en elektrische bediening.

Het inbouwen van glaspaneel en loopdeur behoren tot de mogelijkheden.

Foto poort met glaspaneel Foto poort met deur

Kwaliteit

Hörmann is een Duits bedrijf met 75 jaar ervaring dat sectionale poorten vervaardigt volgens de europese norm 13241-1. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan prestatie en duurzaamheid.

Comfort

Dubbelwandige sectionaaldeuren hebben tussen de afzonderlijke panelen, onderaan, zijdelings en boven duurzame elastische en weersbestendige afdichtingen.

De warmte-isolatie bedraagt 0.9W/m²K voor een afgewerkt deurblad. De poorten openen loodrecht en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Binnen is er dus geen plaatsverlies en buiten maximale plaats om te parkeren.

Veiligheid

De constructie is zodanig opgevat dat optillen van een gesloten elektrische poort nauwelijks mogelijk is; mits ook door het ontbreken van een handvat langs de buitenzijde.

Montage

Zowel voor nieuwbouw en renovatie bieden wij een totaal afwerkingspakket aan welke kan omvatten:

Model sectionaalpoort Sectionaalpoort binnenfoto Ramen vanuit tuin