Buitenzonwering

Raamzonneschermen

Alubox 3000

Zonwering alubox 3000

Het uitvalsscherm met rechte valarmen is een efficiënte en discrete zonwering ter bescherming van uw woning, veranda of etalage tegen invallend zonlicht. Het doek wordt strak gehouden door de gasdrukveer in de armen. De compacte, volledig gesloten ronde bergingskast beschermt het doek tegen alle weersomstandigheden.

De breedte bedraagt 4,5m bij een scherm met 2 armen en 6m bij een scherm met 3 armen. De bediening kan gebeuren via een moter of manueel met een draaistang.

Solscreen

Solscreen

Solscreen is een compacte verticale buitenzonwering die de warmte buiten houdt, het licht tempert en een beperkt zicht naar buiten toelaat. Dankzij de borstels in de geleiders is er er een geluidsarme werking. De kleine afgeronde bergingskast zorgt voor een optimale lichtinval. Het doek is vervaardigd uit glasvezel en biedt een goede weerstand tegen wind.

De maximum afmeting met een doek in 1 enkel deel bedraagt 3,3m op 3m (b x h). De bediening kan zowel elektrisch als manueel met stang.

Solfix

Solfix is een compacte windvaste buitenzonwering met dezelfde eigenschappen als de solscreen. Geleiders 34/48 met kunststof geleidingsprofiel.

Een grotere kast en oprolas laat een grotere afmeting in 1 deel toe tot 6m x 3m (b x h). Deze zonwering is beperkt tot elektrische bediening.

Terraszonnescherm

Combisol 1200

Combisol 1700K

Een budgetvriendelijke cassettezonnescherm met een compact design en afgeronde vormgeving. De montage gebeurt aan de hand van 2 steunen. De hellingshoek is traploos regelbaar van 0-70° bij muurmontage of van 20-90° bij plafondmontage. De knikarmen zijn voorzien van 2 kabels en ingebouwde trekveren en hebben windweerstandsklasse 2.

De kast en armen zijn beschikbaar in 11 RAL-kleuren. De acryldoek kan gekozen worden uit de collectie van Dickson Constant.

Combisol 3050

Dit knikarmscherm met gesloten kast is modulair samengesteld met 3 profielen: afdekkap, onderplaat en voorprofiel gemonteerd rond centrale draagbuis. Hierdoor is het verkrijgbaar in open, semi of gesloten cassette. De smeedaluminium onderdelen, kettingarmen, en inovatief kipsysteem van de armen bieden de zekerheid die u nodig heeft voor jarenlang genieten van uw zonwering. Door zijn enorme flexibiliteit kan het gekoppeld worden tot 18 meter met 1 motor.

De maximale breedte van dit scherm bedraagt 7m, maar kan gekoppeld tot 18m gaan. De maximale oppervlakte bedraagt 72m².

Combisol 3050 Combisol 3050

Combisol 4000 Lux

Solscreen

Een knikarmscherm geconstrueerd met uitsluitend hoogwaardige materialen. Stevigheid, design en comfort typeren deze zonwering. Dankzij de geïntegreerde zijn gezellige zomeravonden gegarandeerd. De perfect sluitende zijflenzen en de volledig gesloten designcassette beschermen het doek tegen vuil en neerslag. De bediening en en het dimmen van de spots met gebeurt via radiobesturing.

De maximale breedte van dit scherm bedraagt 12m, de maximale uitval is 4m.

Lumisol

Cassettezonnescherm met geavanceerde technologie en top design. De functionole zijconsoles bevatten alle elektrische componenten en zijn gemakkelijk bereikbaar, toch zijn er geen schroeven zichtbaar aan de buitenkant. In de onderkant van de kast kan een energiezuinige LED verlichting ingebouwd worden, aangestuurd met een afstandsbediening. De versterkte armprofielen staan garant voor een hoge windweerstand.

Keuze uit alle RAL-kleuren zonder meeprijs. De acryldoek kan gekozen worden uit de collectie van Dickson Constant.

Lumisol Lumisol Lumisol

Verandazonwering

Verandasol ST2220

Verandazonwering met zijgeleiding, speciaal geconstrueerd voor het plaatsen op verandadaken. Het doek wordt op spanning gehouden door ingebouwde trekveren in het voorprofiel. De bediening gebeurt uitsluitend elektrisch.

Elk element heeft een maximale breedte van 4,5m, met een maximale oppervlakte van 20m². Het is mogelijk 2 elementen te koppelen tot 40m².

Verandasol ST2220 Verandazonwering VZ-2100

Vernieuwen doek

Assortement doeken

Wanneer het doek op uw bestaande zonwering vuil, gescheurd of versleten is, kunnen wij zorgen voor een vernieuwing. U kan kiezen uit onze gangbare collectie.

Binnenzonwering

Louverdrape

Louverdrape

Raamdecoratie samengesteld met verticaal oriënteerbare lamellen in tissue of pvc, opgehangen aan een aluminium rail, beschermt uw interieur tegen inkijk en verkleuring van de zon. Er is een uitgebreide collectie van kleuren en motieven.

Verduistering

Verduistering

Rolgordijn in aluminium bergingskast en zijgeleiders langs de binnenzijde van het raam aangebracht. Het glasvezeldoek met PVC laag garandeert een volledige verduistering voor slaapkamers en projectiezalen. De bediening gebeurt met draaistang of elektrisch.

Dit systeem kan ook toegepast worden voor het verduisteren van koepels. De spanning op het doek wordt verzekerd door een veersysteem in de geleiders.