PVC-ramen Winsol-Central plus 70

Eigenschappen

De 5 kamerprofielen (waarvan 3 isolatiekamers) met een wanddikte van 3 mm, hebben een inbouwdiepte van 70 mm en zijn voorzien van 3 dichtingen met centrale massieve middenbrug. De ramen en deuren zijn standaard voorzien van inbraakwerend beslag veiligheidsklasse WK1 en hebben een goedkeuring op het volledig afgewerkte raam of deur.

Beglazing

Standaard is dubbel klaar hoogrendementsglas (u = 1.1) voorzien waarvan de dikte aangepast is aan de oppervlakte en ligging. Het wordt in de ramen vastgezet met glaslatten en neoprene dichtingen. Sierglas en andere speciale glassoorten mogelijk.

Plaatsing

Onderaan is het raam voorzien van een dorpelprofiel welke op een siliconevoeg wordt geplaatst die zorgt voor een homogene en blijvende dichting tussen raam en arduindorpel. Langs buiten wordt de opening tussen raam en metselwerk afgedicht met een elastische voegkit. Voor de binnenafwerking kunnen wij voorzien in: alu of PVC rolluiken, rolluikkast, bekleding en omlijstingsprofielen, gordijnkasten, PVC vensterbankenen, alu muggeramen. Bij renovatie wordt de grootste aandacht besteed aan het uitbreken van bestaande ramen om het behang en plaasterwerk niet te beschadigen. Wij bespreken graag met u al de mogelijkheden voor een optimale afwerking.

Modern raam Raam closeup Ramen vanuit tuin